Reparation af bil hos dygtig mekaniker

Vi er altid klar når din bil går i stykker.

Hos får du gratis lånebil imens din bil bliver serviceret på vores værksted

Ved hjælp af moderne fejlfindingsudstyr kan vi lokalisere og udbedre fejlene på enhver bil uanset årgang, mærke og model. En bred erfaring med forskellige reparationer betyder at vi kan afhjælpe stort set ethvert problem og du slipper for en dyr regning ved reparation af din bil. Vi har begge ben på jorden og taler et sprog du kan forstå selvom du ikke er en handyman under en motorhjelm. Målet er altid at levere grundige reparationer mens værkstedsregningen holdes i bund.

Professionelt værksted ved København

Vi dækker både Hovedstaden og Storkøbenhavn med vores værksted beliggende i Rødovre. Vi går langt for vores kunder og kører gerne ud og henter din bil når den skal repareres. Reparation af bil er vores spidskompetence og når din bil forlader vores værksted vil den køre som den skal og bør. Det er vigtigt for både sikkerhed og køreglæde at din bil er i topform når den forlader vores værksted. Fejl og mangler er ikke en mulighed for os. Du kan stole trygt på at din bil bremser og starter hver gang. Vi kan kontrollere samtlige dele i motorrum og kabine samt undersøge undervogn og karrosseri for defekter, rust og skader.

Ring til os for reparation af bil

Ingen reparation er for kompliceret. Vores store erfaring med alle bilmærker og modeller betyder at vi kan levere et perfekt resultat ved hver eneste reparation. Vi står gerne for autoservice og synsklargøring på din bil. Vi kan spare dig for en masse tid ved at hente din bil hjemme på adressen og køre den tilbage i carporten når den er klar til vejene igen. Ring til os i dag på 20 20 70 01 eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi er sikre på at vi kan finde en løsning som du bliver tilfreds med og som overrasker dig positivt.

Du har mulighed for at få taget billeder af de forskellige ødelagte reservedele som skiftes ved reparationen af din bil. Derudover vil du også kunne få en forklarende videogennemgang af bilens tilstand, hvilken reparation vi har foretaget, så du har bedre mulighed for at følge med i hvad vi har lavet.

Kontakt os

Derfor skal du vælge A Auto

Du får en dygtig mekaniker som er stolt af sit arbejde

Vi holder hvad vi lover, os kan du regne med

Hos os får du rimelige og konkurrencedygtige priser

Vi kan hente og bringe din bil når uheldet er ude

Gratis lånebil under reparation

Du har mulighed for gratis lånebil imens din bil bliver serviceret på vores værksted. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at få en midlertidig lånebil.

Klargøring af biler

Hos A Auto kan du også få klargøring af biler, hvilket indebærer en grundig rengøring af dit køretøj som inkluderer rensning af sæder osv. Kontakt os for at høre mere om klargøring af biler.

Afhentning og levering

Vi tilbyder afhentning og levering af din bil i udvalgte områder. Denne service tilbydes i hele København og omegn. Kontakt os for mere info.

Anbefales
Super service-minded i forhold til booking og kommunikation om hvad jeg ville have lavet…. mekanikeren var hurtig, effektiv og alt blev lavet som aftalt – kan varmt anbefales!

Lynhurtig og god service.
Lynhurtig og god service.

Super service hos A Auto
Super service hos A Auto – bilen færdig og klar samme dag vi afleverede den.