Klargøring til syn så du undgår omsyn

Skal bilen snart til det periodiske syn. Undgå omsyn ved at få en synsklargøring hos A Auto.

Hos får du gratis lånebil imens din bil bliver serviceret på vores værksted

Med klargøring til syn hos A Auto i Rødovre gennemgår vi bilen fra A-Z, så du får de bedste forudsætninger for at bilen kommer smertefrit igennem syn. Vi tjekker alt fra lygter til styretøj og giver dig selvfølgelige et godt tilbud på reparation eller justering af de punkter, som trænger til en kærlig hånd.

A Auto er dit lokale autoværksted i Rødovre, men vi hjælper gerne kunder i hele København med synsklargøring. Vi tilbyder endda at hente og bringe bilen i forbindelse med klargøring til syn, da vi gerne vil give dig den bedste service. Kontakt os for at få mere info om afhentning af din bil.

Synsklargøring af alle bilmærker

Uanset hvilken bil du kører i, står vi klar til at tage imod dig. Med vores store erfaring som automekaniker, har vi kompetencerne til at hjælpe ejere af alle bilmærker. Hvis du ønsker rådgivning eller har et spørgsmål til synsklargøring, står vi også til rådighed.

Hos A Auto er kunden ALTID i centrum og vi gør vores ypperste for at kunderne kan føle sig trygge hos os.

Få et tilbud på klargøring til syn

Vi er specialister i klargøring til syn og alle slags reparationer på biler. Alle bilmærker og modeller håndteres på vores værksted. Vi klargør gerne din bil til syn og sørger for at den kommer igennem uden anmærkninger. For at du ikke skal bruge så meget tid, så henter og bringer vi din bil.

Ring til os på 20 20 70 01 eller udfyld kontaktformularen her på vores hjemmeside.

Sammen finder vi den rigtige løsning for dig og din bil. Vi er eksperter i synsklargøring og derfor kan du være sikker på at få den korrekte behandling.

Kontakt os

Derfor skal du vælge A Auto

Du får en dygtig mekaniker som er stolt af sit arbejde

Vi holder hvad vi lover, os kan du regne med

Hos os får du rimelige og konkurrencedygtige priser

Vi kan hente og bringe din bil når uheldet er ude

Gratis lånebil under reparation

Du har mulighed for gratis lånebil imens din bil bliver serviceret på vores værksted. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at få en midlertidig lånebil.

Klargøring af biler

Hos A Auto kan du også få klargøring af biler, hvilket indebærer en grundig rengøring af dit køretøj som inkluderer rensning af sæder osv. Kontakt os for at høre mere om klargøring af biler.

Afhentning og levering

Vi tilbyder afhentning og levering af din bil i udvalgte områder. Denne service tilbydes i hele København og omegn. Kontakt os for mere info.

Anbefales
Super service-minded i forhold til booking og kommunikation om hvad jeg ville have lavet…. mekanikeren var hurtig, effektiv og alt blev lavet som aftalt – kan varmt anbefales!

Lynhurtig og god service.
Lynhurtig og god service.

Super service hos A Auto
Super service hos A Auto – bilen færdig og klar samme dag vi afleverede den.