Autoservice udført af erfaren automekaniker

Når du vælger at få udført service på bil hos A Auto kan du være sikker på slippe for besvær og høje værkstedsregninger.

Hos får du gratis lånebil imens din bil bliver serviceret på vores værksted

Vi benytter reservedele af høj kvalitet, så bilen bevarer sin originale ydeevne. Vi ved at tillid er vigtigt når du skal vælge automekaniker og derfor giver vi dig gerne indblik i alt udført arbejde, så der er total gennemsigtighed og du forstår hvorfor vi gør, som vi gør. Ved et almindeligt serviceeftersyn skifter vi de dele som er nedslidte eller i øvrigt kræver udskiftning. Ofte opdages slidtage på dele, som endnu ikke viser symptomer under kørsel. Disse dele kan med fordel skiftes med det samme, så du undgår at skulle forbi måneden efter og have foretaget endnu et eftersyn.

Vi er specialister i alle typer autoservice

Slidtage opleves tit på samme måde fra bil til bil, men vi kender også til forskellene og kan derfor yde optimal service på alle bilmærker og modeller. Vi frygter allesammen dyre værkstedsregninger når lamperne lyser og der kommer mærkelige lyde når bilen kører, drejer eller bremser. Når vores dygtige mekaniker udfører dit autoservice udfører han grundig fejlfinding og finder den mest direkte og samtidig billigste måde at reparere bilen på. Ønsker du ikke at møde op til autoservice, så henter vi din bil og leverer den retur når den er serviceret og klar til at komme ud på vejene igen.

Under serviceeftersynet sørger vi for at tage billeder og video, så vi kan vise dig hvilke reparationer der skal laves og hvorfor de skal laves.

Kontakt os og få et godt tilbud

Vi er specialister i alle slags reparationer og service på alle biler. Alle bilmærker og modeller håndteres. Vi klargør gerne din bil til syn og sørger for at den kommer igennem uden anmærkninger. For at du ikke skal bruge så meget tid, så henter og bringer vi din bil. Du vil slet ikke bemærke at bilen er væk mens vi foretager dit autoservice. Ring til os med det samme på 20 20 70 01 eller udfyld kontaktformularen her på vores hjemmeside. Sammen finder vi den rigtige løsning for dig og din bil. Det er helt rutine for os at udføre service på bil og derfor kan du være sikker på at få den korrekte behandling.

Kontakt os

Priser på serviceeftersyn

A AUTOS STORE SERVICEA AUTOS LILLE SERVICE
Beskrivelse
Bilen kontrolleres igennem fra A-Z, skifter olie mm. Lille servicetjek på din bil, som sikrer dig at alle de mest fornødne ting er tjekket efter.
Motorolie og oliefilter udskiftes (op til 4 liter)
Alt lys kontrolleres
Alle dørhængsler og låse smøres
Visker og vasker kontrolleres
Kølervæske kontrolleres inkl. frostsikring og tæthed
Bremsevæske kontrolleres inkl. kogepunkt
Styretøj, fjedre, støddæmpere og ophæng kontrolleres
Dæktryk kontrolleres
Sprinklervæske fyldes op
Luftfilter kontrolleres
Udstødning kontrolleres
Bremser for og bag adskilles, renses, smøres og justeres
Gearolie kontrolleres
Oliespild på motor og gearkasse kontrolleres

Derfor skal du vælge A Auto

Du får en dygtig mekaniker som er stolt af sit arbejde

Vi holder hvad vi lover, os kan du regne med

Hos os får du rimelige og konkurrencedygtige priser

Vi kan hente og bringe din bil når uheldet er ude

Gratis lånebil under reparation

Du har mulighed for gratis lånebil imens din bil bliver serviceret på vores værksted. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at få en midlertidig lånebil.

Klargøring af biler

Hos A Auto kan du også få klargøring af biler, hvilket indebærer en grundig rengøring af dit køretøj som inkluderer rensning af sæder osv. Kontakt os for at høre mere om klargøring af biler.

Afhentning og levering

Vi tilbyder afhentning og levering af din bil i udvalgte områder. Denne service tilbydes i hele København og omegn. Kontakt os for mere info.

Anbefales
Super service-minded i forhold til booking og kommunikation om hvad jeg ville have lavet…. mekanikeren var hurtig, effektiv og alt blev lavet som aftalt – kan varmt anbefales!

Lynhurtig og god service.
Lynhurtig og god service.

Super service hos A Auto
Super service hos A Auto – bilen færdig og klar samme dag vi afleverede den.