Vi køber din gamle bil

Står du og skal af med din bil og orker du ikke besværet med at oprette diverse bilannoncer. Er du i tvivl om hvor meget din bil er værd, og om forskellige formaliteter og lovgivninger på området. Så sælg din bil til os. Vi køber gerne din brugte bil, uanset mærke og model. Vi sørger for alt det praktiske og når vi køber din bil afmelder vi også nummerpladerne hos SKAT, således at du vil få eventuel overskydende betaling for forsikring og ejerafgift ind på din NemKonto.

Lyder dette interessant, så tøv ikke med at kontakte os eller kig forbi A auto, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig, så du hurtigt, nemt og smertefrit kan komme af med din bil.

Vi sælger også biler

Er du træt af din bil, mangler du plads pga. familieforøgelse, er din bil alt for dyr i benzin eller er der en helt anden grund til at du har brug for en ny bil? Lige meget hvad så klarer vi hos A auto også det. Vi har altid flere forskellige biler til salg, og vi hjælper også gerne med at finde lige netop den bil du ønsker dig. Vi sørger for at alt det praktiske forløber super nemt, og vores dygtige fagfolk står altid til rådighed og kan svare på alle dine spørgsmål. Så skal du have ny bil så kom forbi A auto eller ring til os for en uforpligtende snak om hvad lige netop du ønsker.

Ring til os på 20 20 70 01 – eller skriv til os på info@a-auto.nu  for yderligere information.

Til salg

Derfor skal du vælge A Auto

Du får en dygtig mekaniker som er stolt af sit arbejde

Vi holder hvad vi lover, os kan du regne med

Hos os får du rimelige og konkurrencedygtige priser

Vi kan hente og bringe din bil når uheldet er ude

Gratis lånebil under reparation

Du har mulighed for gratis lånebil imens din bil bliver serviceret på vores værksted. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at få en midlertidig lånebil.

Klargøring af biler

Hos A Auto kan du også få klargøring af biler, hvilket indebærer en grundig rengøring af dit køretøj som inkluderer rensning af sæder osv. Kontakt os for at høre mere om klargøring af biler.

Afhentning og levering

Vi tilbyder afhentning og levering af din bil i udvalgte områder. Denne service tilbydes i hele København og omegn. Kontakt os for mere info.

Anbefales
Super service-minded i forhold til booking og kommunikation om hvad jeg ville have lavet…. mekanikeren var hurtig, effektiv og alt blev lavet som aftalt – kan varmt anbefales!

Lynhurtig og god service.
Lynhurtig og god service.

Super service hos A Auto
Super service hos A Auto – bilen færdig og klar samme dag vi afleverede den.