Persondata behandling

Behandling af persondata hos A Auto ApS

Fredag den 25. maj 2018 trådte EU’s databeskyttelsesforordning i kraft. Den kendes også ved forkortelsen GDPR (General Data Protection Regulation). Efter databeskyttelsesforordningen skal vi orientere om vores behandling af personoplysninger, og hvilke rettigheder de registrerede har. Denne orientering findes i det følgende.

Hvad er persondata?

Persondata, eller ”personlige oplysninger”, dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere dig som person. Det gælder blandt andet for- og efternavn, køn, alder, adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører din private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke informationer gemmer vi?

Når du besøger a-auto.nu indsamler vi ikke andre oplysninger end din IP-adresse.
Hvis du skal handle med os, så har vi selvfølgelig brug for flere oplysninger, så vi kan lave og udføre en ordre. Her er der tale om almindelige personoplysninger som navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Vi indsamler og gemmer kun de oplysninger der er nødvendige for os, for at kunne levere den ydelse du efterspørger.

Hvem giver vi informationerne til?

Vi videregiver kun dine oplysninger til interne medarbejdere og til betroede samarbejdspartnere. Videregivelse sker i relation til udførelse af gulvarbejde på den givne ordre.
For at kunne optimere www.a-auto.nu indsamler vi data og fører statistik over brugeradfærd på siden. Statistikken bruges kun som overblik, til f.eks. at se hvilke sider og browsere du og vores andre kunder bruger mest
Vi bruger Google Analytics til at indsamle besøgsstatistik og i den forbindelse giver vi IP-adresser videre til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem.

Hvor gemmer vi dine oplysninger?

Dine personlige oplysninger lagres på servere i Danmark. Nogle oplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler data på A autos vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Oplysningerne i forbindelse med en ordre/købstransaktion registreres hos A auto ApS og gemmes i fem år efter transaktionen, hvorefter oplysningerne slettes.

Adgang til oplysninger

Du kan altid få oplyst hvilke oplysninger vi har registeret om dig. Du skriver blot til info@a-auto.nu og så sender vi dig en kopi af disse oplysninger. Du har også ret til at få slettet dine oplysninger, hvis du ikke længere ønsker at have dem registeret hos os. Her skal du ligeledes kontakte os via ovenstående e-mailadresse.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på 20 20 70 01 eller info@a-auto.nu

Derfor skal du vælge A Auto

Du får en dygtig mekaniker som er stolt af sit arbejde

Vi holder hvad vi lover, os kan du regne med

Hos os får du rimelige og konkurrencedygtige priser

Vi kan hente og bringe din bil når uheldet er ude

Gratis lånebil under reparation

Du har mulighed for gratis lånebil imens din bil bliver serviceret på vores værksted. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at få en midlertidig lånebil.

Klargøring af biler

Hos A Auto kan du også få klargøring af biler, hvilket indebærer en grundig rengøring af dit køretøj som inkluderer rensning af sæder osv. Kontakt os for at høre mere om klargøring af biler.

Afhentning og levering

Vi tilbyder afhentning og levering af din bil i udvalgte områder. Denne service tilbydes i hele København og omegn. Kontakt os for mere info.

Anbefales
Super service-minded i forhold til booking og kommunikation om hvad jeg ville have lavet…. mekanikeren var hurtig, effektiv og alt blev lavet som aftalt – kan varmt anbefales!

Lynhurtig og god service.
Lynhurtig og god service.

Super service hos A Auto
Super service hos A Auto – bilen færdig og klar samme dag vi afleverede den.